Festmény a falra elektromos fűtés a padlóra

Új lakást vásároltam, nagy elhatározás kérdése, hogy mikor vág bele ebbe az emberlánya, főleg akkor, amikor egyedül teszi ezt meg. A lakás megvan jó, felújítani kell még az is belefér, de a dekoráció milyen legyen. Kedvenc festőmtől biztosan lesznek kint képek, és milyen szerencsém van, hogy a kedvenc festőm a közeli ismerősöm, így fokozottan igaz, hogy a képei bele fognak illeni a lakásom miliőjébe, lehet még arra is megkérem, hogy alkosson nekem egy olyan képet, ami csak rám illik és engem tükröz. De nagyon előre szaladtunk az időben, előbb még azt kell eldöntenem, hogy milyen fűtési rendszert építtessek be a lakásba, hogy ha már felújítom, akkor mindenképpen valami új dolgot, valami nagyon modern és környezettudatos megoldást szeretnék találni.

Az interneten kezdtem kutatni, és rövid időn belül egy nagyon profi cégre bukkantam, akiknek már a honlapja is nagyon megnyerő volt. Én az a fajta ember vagyok, aki már a honlap alapján ítélkezik, ha azt nem találom megfelelőnek körbe sem nézek a termékeik között. De itt minden rendben volt, a honlapon kiigazodni, nagyon könnyen ment, így találtam rá az elektromos padlófűtésre a fűtőszőnyegként, fűtőszőnyeg mint olyan. Ez vonatkozhat arra, hogy mint a leírásban megtaláltam kis, amorf fűtőszálak vannak elhelyezve egy méter, másfél méteren keresztül, mely a padlóba kerül lefektetésre. 
Az oldalon tájékoztatnak, hogy nagyon fontos a pontos mérés és a négyzetméter megadás, mivel ezeket az amorf fűtőszálakat nem lehet elvágni, illetve nagyobb mértékben meghajlítani, mert akkor nem üzemelnek úgy, ahogy azt a megrendelő elképzelte. 
Az oldalon fantasztikus módon fel van tüntetve minden, amely kérdésre lehet egy érdeklődőnek, a fűtési rendszerrel kapcsolatban. Jó látni, hogy van még egy ilyen cég, aki ennyi odafigyelést, és szakértelmet nyújt a leendő vásárlóival szemben. Minden szükséges információt megtudtam, ahhoz, hogy egy árajánlat kérést nyújtsak be feléjük. Egyfelől lehetne azt kérnem, hogy a cégtől jöjjön ki egy szakember, ez plusz költségekkel jár, de én úgy döntöttem, hogy saját magam adom meg a négyzetmétert, és nyújtom be az alaprajzot, melyek alapján a cég kiszámolja, hogy a lakásomba milyen mennyiségű fűtőszál kell. A honlapjukon azt is megtaláltam, hogy hogyan kell ténylegesen lemérni a lakásom méretét, hogy ahol esetlegesen beépített szekrény lesz, vagy a fürdőkád, zuhanytálca található, azon részeket nem kell beleszámolni, ott feleslegesnek mutatkozik ezen rendszer kiépítése. Mindamellett, hogy új technológiáról beszélünk, számításaim szerint ezzel a rendszerrel, még energiát is meg fogok takarítani, ami nem elhanyagolható jelen árak mellett.

Egyszóval elküldtem az árajánlat igényemet, amire rövid időn belül érkezett is válasz, mivel nagyon kedvező szállítási és szerelési árat adtak meg, így nem is gondolkodtam azon, hogy ne rendeljem meg. A rendelés leadását követően, telefonon kerestek meg, hogy egyeztessünk időpontot, nagyon rugalmasan, és vásárlóbarát módon kezelték a helyzetet, mivel a felújítás még nem tartott azon szakaszában, hogy érkezhessen beszerelni, ezért a szállítást és szerelést rövid időre eltoltuk, amint azonban a felújítás abba a stádiumába ért, meg is érkeztek az összeszerelő szakemberek, nagyon profi módon, összeszokott társaságként neki is álltak, és viszonylag az én megítélésem szerint nagyon gyorsan és precízen dolgoztak. Ami nagyon jól esett a szerelésük végén még azt is megmutatták, hogy hogyan is működik a fűtési rendszer.