Anya festményeinek polcokra volt szüksége

Édesanyám – mióta az eszemet tudom – hobbifestő, ezáltal tele van a lakás félig kész festményekkel és mindenhol tempera és olajfesték szaga terjeng. Vagyis számomra nem szag, hanem illat, az otthon illata. Egész eddig életemben ezt a levegőt szívtam, ezért a festék illata nekem összeolvadt az otthonéval. Anya egyedül nevelt engem és a húgomat, ezért sok mindennel tartozom még neki az életben. Nemrég egy új kiállítóterem nyílt a városban és elterveztem, a születésnapjára kibérlem neki egy hétre, hogy kiállíthassa a festményeit. Teljesen titokban ment a dolog, nem is tudott róla, egészen a megnyitó napjáig. Volt nagy meglepetés, aztán pedig örömkönnyek. A kiállításhete után folyamatosan jöttek a megrendelések anyához, sokan szerettek volna vásárolni a festményei közül. Mivel egyre több tárolni való műve lett, már nem nagyon fértünk el a lakásban, ezért azt találtuk ki, mivel úgysincs autónk,a garázst átalakíthatnánk raktárnak, de ehhez szükséges volt stabil, csavarmentes polcok beszerzése.

Mivel nem volt még tapasztalatunk, hogy honnan kell ilyen polcrendszert rendelni, inkább felmentünk az internetre, hogy körülnézzünk ott.Sok oldalt felkerestünk, de nem igazán nyerte el semmi a tetszésünket, szóval jobbnak láttam felhívni az egyik barátomat, Petit, aki egy élelmiszerüzletben dolgozik, hátha tud egy megbízható céget, akik készítenek strapabíró polcokat.Ő a RackingLog-ot ajánlotta, hogy az ő weblapjukat keressük fel, mert ők is onnan rendeltek salgó polcokat maguknak a boltba és teljes mértékben meg voltak velük elégedve. Jónak tűnt a cég az elmesélés után, szóval felmentem az oldalukra és egyet kellett értenem Petivel, mert az előzőleg felkeresett salgó polcrendszerek forgalmazásával foglalkozó cégek honlapjai nem voltak túl bizalomgerjesztőek, de ez messze a legszínvonalasabban nézett ki. Az általuk árult polcrendszerek típus szerint vannak csoportosítva, így könnyen megtaláltuk azt a fajtát, amit a garázsba szerettünk volna. A csavarmentes polc, amit forgalmaznak, igen praktikus, mert könnyen összeszerelhető, mégis stabil és masszív. Mivel láttam, hogy díjmentes igényfelmérést végeznek, úgy gondoltam, jó lenne élni ezzel a lehetőséggel, ezért telefonon felvettem velük a kapcsolatot és megbeszéltünk egy időpontot, amikor ki tudnak jönni a helyszínre és elvégezni a felmérést.

A felmérés megbeszélt napján a RackingLog munkatársai meg is jelentek nálunk és elvégezték a szükséges feladatokat, ami alapján nem sokkal később meg is érkezett hozzánk az ajánlatuk. Mivel az ár számunkra nagyon vonzóvolt, nem sokat teketóriáztunk rajta, el is fogadtuk és megbeszéltük az összeszerelés időpontját is. Az összeszerelés napján a cég kiszállította a megrendelt polcokat és kérésre elvégezték azok összeépítését, így nekünk már semmi dolgunk nem volt velük. A számlán az ajánlatban szereplő összeget láttuk viszont, nem csalódtunk bennük e téren sem. Miután elmentek, azonnal rápakoltuk anya festményeit a polcokra és azóta is azon tároljuk őket, így végre rendesen elférünk a lakásban és anya is nyugodtan tud tovább festeni, mert most már biztonságosan tudja tárolni a képeit a garázsban, hála a RackingLognak.